TARINATEATTERI

Tarinateatteri on improvisaatioon pohjautuva draamallisen esittämisen erityinen muoto. Tarinateatterissa esityksen käsikirjoittajana on yleisö. Tarinateatteri on luonteeltaan spontaania ja vuorovaikutteista teatteria. Katsojat kertovat ohjaajan avustuksella tarinoita tai tuokiokuvia omasta elämästään, jonka jälkeen näyttelijät tekevät kerrotun näkyväksi kertojalle ja yleisölle. Tarinateatteri sopii monenlaisten yksittäisten teemojen, yhteisöllisten ilmiöiden kuin prosessienkin tutkimiseen. 

Mosaiikkiteatteri tekee avoimia- ja tilausesityksiä. Tarjoamme tarinateatteriesityksiä yrityksille, yhteisöille, yhdistyksille, kouluille, yksityisille henkilöille ja erilaisiin tapahtumiin. Tarinateatteri sopii niin koulutus- ja kehitystilaisuuksiin kuin yksityisjuhliin. Voit tilata kauttani Mosaiikkiteatterin osaksi yhteisösi koulutus- tai kehittämistilaisuutta. 

Mosaiikkiteatteri on toiminut esiintyvänä tarinateatteriryhmänä vuodesta 2006. Mosaiikkiteatteriyhdistys ry perustettiin vuonna 2008. Yhdistys koostuu lähinnä sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisista, joilla on terapia- ja psykodraamaosaamista sekä luovan ilmaisun, teatterialan ja musiikin osaamista. Yhteistyökumppaneita ovat olleet muun muassa Ensi- ja turvakotien liitto, Laurea Amk, Dazzle Oy, Helsingin kaupungin vanhustenpalvelut, Helsingin kaupungin ryhmätoiminta ja toiminnallinen työ, Nuorisoasuntoliitto, Elävä kirjasto, Helsingin Diakonissalaitos.

 

Pyydä meiltä tarjous: Mosaiikkiteatteri.fi

Mosaiikkiteatterin facebooksivuille tästä.

Tilaajan kommentti:

 

"Olen tutustunut Mosaiikkiteatterin kautta tarinateatteriin ja sen voimaan koota kokemuksia ja jakaa niitä ryhmässä. Aivan huikea kokemus! Vaikuttavaa, yllättävää, koskettavaa ja ilahduttavaa. Suosittelen! Ryhmä oli lämmin, luottamusta herättävä, tarkkahuomioinen ja innostava. Heille oli helppo ilmaista sitä, mitä on välillä vaikea pukea sanoiksi"

Teen myös yhteistyötä Tarinateatteri Silta-ryhmän kanssa:

Tarinateatteri Silta

Lähetä viesti:

Aki Miettinen

040 1421 759

 

miettinen.tyonohjaus@gmail.com